chrome firefox opera safari iexplorer

Названі найнебезпечніші станції київського метро

06 квітня 2012 о 15:11

Дві станції київського метрополітену, окрім станції Осокорки, побудовані з використанням горючих матеріалів. Це станція Дружби народів і частково — Поштова площа.

Про це заявив глава КМДА Олександр Попов.

«Ці станції здавалися у 1992 році, і вимоги до проектів були інші. Але зараз йде заміна цих матеріалів», — сказав він.

Чиновник пообіцяв, що КМДА і керівництво метрополітену зробить все, щоб на станціях метро не траплялося пожеж.

За його словами за останній час в метрополітені було кілька зупинок ескалаторів, і нагадав, що на Осокорках сталася пожежа.

«Ті заходи, яких було вжито, говорять про те, що проведено певний аналіз відповідних проблемних питань, замінено технологічне обладнання, яке було причиною пожежі на цій станції. Як з'ясувалося, воно також експлуатувалося ще на двох інших станціях», — зазначив Попов.

Чиновник запевнив, що працівники метро завершують роботу із заміни обладнання, а саме замінюються світильники і кабелі.

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути