chrome firefox opera safari iexplorer

Киянам показали музичний кліп із феєрверків

14 травня 2012 о 06:37

У столиці показали танець салютів. Запускали під музику із відомих кінострічок. Цілу годину столичне небо розривали дванадцять тисяч снарядів.

До шоу ще кілька годин. Поки на вулиці сутеніє, піротехнік Антон перевіряє готовність всіх снарядів.

Почувши про таке, на шоу позїжджались пожежники.

Всі стволи заряжені і готові вибухнути. Ось цей з огляду невеликий снаряд злітає на 200 метрів, і розривається у велетенську кулю.

Найвідоміші фільми очима піротехніків. Під знайомі мелодії салюти розриваються у такт з музикою. Менші запали — зі сцени.

Високі салюти — вибухають з лісу, подалі від глядача.

Танцювати феєрверки вчать ось звідси. На компьютері рухи для салютів прописують піротехнічні режисери.

Кілька тисяч глядачів затикають вуха і мружаться від яскравого шоу. За годину показали десяток фільмів-феєрверків: Пригоди Шуріка, Бригада, Кримінальне чтиво. А найбільше вражень від 9тої роти. У небі влаштували салютну перестрілку.

Джерело: 5 канал
Розділи: Новини культури

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути