chrome firefox opera safari iexplorer

Збірна Данії прибула до Львова

13 червня 2012 о 09:33

Львів прийняв учасників другого туру групового раунду Євро-2012.

Португальці, щоправда, вже встигли ознайомитися з містом, де кілька днів тому програли Німеччині, а ось данські футболісти у місті Лева вперше.

Даньську збірну зустріли традиційно з караваєм і офиційною делегацією від керівництва міста. Скандинавська команда в супроводі кортежу ДПС швидко добралася до місця мешкання – готелю «Дністер».

Увечері, о 18:15 головний тренер команди Мортен Ольсен провів прес-конференцію для ЗМІ. О 19:00 на тренування вийшли футболісти.

Щодо збірної Португалії, то зустріч з представниками мас-медіа вони провели в Польщі на базі в Опалениці. Тренувань у Львові у них не заплановано, інформує ukraine2012.gov.ua.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути