chrome firefox opera safari iexplorer

У ДТП загинула найсильніша людина України

25 червня 2012 о 14:07

Відомий важкоатлет Юрій Малько ввечері 23-го червня потрапив у смертельне ДТП на одній із трас під Полтавою.

У результаті травм спортсмен помер у реанімації, не приходячи до тями.

Про це, з посиланням на ДАІ Полтави, пише Сегодня.

Малько, який їхав на мотоциклі Honda, не впорався з керуванням. Аби не зіткнутися з дитиною, що їхала на велосипеді, спортсмен скерував свій байк до бетонного відбійника. Тим не менш, повністю уникнути зіткнення з велосипедисткою йому не вдалося, школярку госпіталізували з тяжкими травмами.

Юрій Малько був офіційно визнаний найсильнішою людиною України. Йому вдалося зрушити і протягти 8 метрів залізничний состав із 22 вагонів загальною масою в 500 тон.

Фото km.pl.ua

Цей абсолютний рекорд був представлений на розгляд колегії Книги рекордів Гіннеса, одначе дочекатися результатів Малько, якого називали "Залізною людиною ", так і не встиг...

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути