chrome firefox opera safari iexplorer

Українців запрошують на фестиваль голубців

17 липня 2012 о 17:29

Гості свята зможуть скуштувати весільні голубці, голубці з квашеної капусти,  голубці з бужениною різаною, голубці з гречкою, голубці з телятиною, голубці з перловкою, голубці з крупиками, голубці з крупиками і рисом, голубці з грибами, голубці овочеві, голубці зі шкварками, голубці з торгоньом, голубці з чабриком, голубці зі смаженою солониною, голубці зі смаженою цибулею, ліниві голубці, голубці з солодкого перцю, голубці зі солодкої капусти, голубці з ковбасою, голубці з томатами, голубці на сметані, голубці з буряковим листям, голубці з виноградним листям, м’ясні голубці, пісні голубці, повідомляє портал «Турінформ Закарпаття».

Фестиваль голубців у селі В. Бичків започатковано у 2010 році. Рахівський район Закарпаття є надзвичайно популярним у туристів, окрім природних та аріхтектурних об’єктів, гостей краю приваблюють чисельні фестивалі та святкування, зокрема фестиваль баношу у селі Костилівка, «Діловецькі калачі», фестиваль гумору у с. Ясіня,  «Рахівська бринза», «Гуцульська ріпа».

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Новини культури

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути