chrome firefox opera safari iexplorer

Вчителів шокують зміни у шкільній програмі для першокласників

16 серпня 2012 о 10:45

Вчителів шокують зміни у шкільній програмі для першокласників: деякі елементи зі шкільної програми раніше вивчали не раніше п'ятого класу. Про це повідомляють Комментарии.

Дітям 6-7 років доведеться запам'ятати, що таке крива лінія, коса, як виглядають куб, ромб, циліндр, промінь. Крім того, якщо в минулі роки діти в першому класі повинні були рахувати до 10, то нинішня програма змусить їх лічити вже до 100.

Вчителі київської гімназії № 107 у захваті від нової програми для першокласників. Вони кажуть, що в школу діти приходять трохи підготовленими, і їх розвиток дозволяє працювати за новою програмою.

При цьому вчителі сільських шкіл не поділяють їх оптимізму і відзначають: сільські діти влітку зазвичай ганяють на велосипедах, а не до школи готуються. З підручниками все в порядку, вже всі отримали, але програма для першокласників змінилася кардинально.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Новини освіти

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути