chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у столиці стартує Міжнародний чемпіонат феєрверків

07 вересня 2012 о 15:35

7-8 вересня на Співочому полі о 20.30 у рамках квіткової виставки «Мелодія українських казок» відбудеться Міжнародний чемпіонат феєрверків «Танець вогню». Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Киянам та столичним гостям піромузичну художню майстерність продемонструють компанії з Естонії, Франції, Фінляндії та України. Під час феєричного свята глядачі зможуть обрати свого переможця шляхом СМС-голосування.

Квитки на піротехнічні баталії можна придбати у касах Співочого поля, у всіх театральних касах та через Internet. Вартість квитка: VIP-зона –180 грн, глядацька зона – 80 грн (або 140 грн на 2 дні).

Довідково. Фестиваль феєрверків «Танець вогню» запроваджено з 2008 року. Учасниками цьогорічного фестивалю є багаторазові переможці престижних піротехнічних фестивалів, у тому числі у Монреалі, Каннах, Шанхаї тощо. Українська компанія «Танець вогню» стала срібним призером на Мадейрі у 2011 році.

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути