chrome firefox opera safari iexplorer

У 2013 році в Криму проведуть український «Октоберфест»

28 вересня 2012 о 12:31

У 2013 році в Криму планують провести пересувний фестиваль пива, повідомилиІнтерфакcу в міністерстві курортів і туризму АР Крим.

"Цей фестиваль пройде в декількох містах і селищах Криму. Буде зроблена спеціальна зона пивних пабів, концертні майданчики, майданчики для спортивних змагань, — пояснили організатори заходу. — Ми хочемо зробити кримський варіант відомого пивного фестивалю «Октоберфест».

Одним з можливих місць проведення цього заходу стане селище Коктебель. Планується, що в кожному населеному пункті фестиваль буде проходити по три-чотири дні.

Захід заплановано на період з кінця вересня по кінець жовтня, тому організатори очікують, що пивний фестиваль сприятиме залученню на півострів туристів наприкінці туристичного сезону.

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути