chrome firefox opera safari iexplorer

У київському метро кіоски з пресою замінять на автомати

05 лютого 2013 о 09:18

Протягом 2013 року у столичному метро розкладки з пресою замінять автомати, повідомив начальник Київського метрополітену Володимир Федоренко.

«Зараз відбувається перехід на встановлення автоматів продажу преси, замість розкладок. Усе залежить від того, як швидко розповсюджувачі преси зможуть виготовити ці автомати», — сказав він.

За словами начальника підземки, Київметропроект вже розробив схеми розміщення, а управління комунального майна скоро проведе конкурс на виконавців. Федоренко зазначив, що кияни побачать автомати вже найближчим часом. Водночас він додав, що окрім автоматів з пресою у метро можуть з’явитися банкомати.

Нагадаємо, минулого тижня повідомлялося, що київський метрополітен має намір зменшити швидкість руху поїздів через зношеність шляхів, сказано в повідомленні підприємства.

Розділи: Суспільство

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути