chrome firefox opera safari iexplorer

Київавтодор запевняє, що поремонтував половину доріг столиці

05 березня 2013 о 12:48

Гендиректор Київавтодору Георгій Глинський розповів, що на вчорашній день у Києві відремонтували близько 45% аварійно небезпечних ділянок доріг з глибокими ямами — 42,1 тис. кв. м з 94 тис. кв. м, пишеКоммерсантъ-Украина.

За його словами, завершити ремонтні роботи в Києві повинні до 20 квітня.

Глинський також додав, що прийдешні морози збільшать обсяг невідкладного ремонту, причому це може торкнутися навіть тих вулиць, які вже приведені до ладу.

«Ями можуть з'явитися на наших дорогах поруч з тими місцями, які ми відремонтували. І нам доведеться повертатися до тих вулиць, які ми за графіком вже закрили», — поскаржився він.

За словами начальника Київавтодору, всі наявні кошти кинуті на поточне утримання доріг, але до кінця року потрібно провести їх плановий ремонт.

Нагадаємо, в уряді раніше повідомили, що станом на 28 лютого ліквідована ямковість на 94% основних доріг загального користування державного значення.

Як повідомлялося, наразі відремонтовано дорогу Херсон — Джанкой — Феодосія — Керч, де було пошкоджено ямковістю майже 7 тисяч квадратних метрів. Наближається до завершення ремонт доріг Київ — Одеса, Одеса — Мелітополь — Новоазовськ, Ульяновка — Миколаїв, Запоріжжя — Донецьк.

29 квітня

Інші дати
Народився Леонід Верещагін
(1909, м.Херсон, - 1977) - український і російський фізик, доктор фізико-математичних наук без захисту дисертації, академік. Автор розробки апаратури високого тиску для проведення наукових досліджень і технологічних праць. Під його керівництвом в СРСР вперше отримано синтетичні алмази.
"Академік... Верещагін входив до когорти вражаючих творців...дива в науці й техніці третьої чверті ХХ ст., до якої належали видатні особи - С. П. Корольов, М. В. Келдиш, П. Л. Капиця, А. М. Прохоров... і багато інших, які визначали рівень не тільки вітчизняної, а й світової науки." (Віра Євдокимова)
Розгорнути
Народився Григорій Денисенко
(1919, с. Ходорів Київської обл. - 1999) - учений, професор, доктор технічних наук, член-кореспондент АН УРСР. За його ініціативи вперше в СРСР було побудовано випробувальний полігон "Десна" з комплексного використання відновлювальних джерел енергії.
Розгорнути
1648 – почалася битва під Жовтими Водами
Битва під Жовтими водами (29 квітня— 16 травня 1648) — битва між військами Речі Посполитої і українськими козацько-селянськими військами Богдана Хмельницького та його татарськими союзниками. Перша переможна битва в ході Національно-визвольної війни 1648 – 1654 років, що мала величезне політичне і воєнне значення для Богдана Хмельницького та самого ходу війни.
«Бог не без милості, козак не без щастя» (Українське прислів'я)
Розгорнути