chrome firefox opera safari iexplorer

Заповідник «Софія Київська» опинився під загрозою підтоплення

02 квітня 2013 о 13:08

До оперативного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації звернулися із Національного заповідника «Софія Київська» та повідомили, що на території заповідника багато снігу, через це існує загроза підтоплення будівель та просадки ґрунтів. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Інформація була терміново направлена черговим у районі та КК «Київавтодор». Так, вночі на території заповідника працювали співробітники ШЕУ Шевченківського району. Також направлена телефонограма черговому зміни Головного командного Центру ЗСУ з проханням залучити 2 квітня до робіт особовий склад та техніку. Ситуація з прибиранням снігу поблизу святині на контролі у КМДА.

Дзвінки від мешканців столиці лунали переважно з проханнями розчистити від мокрого снігу прибудинкову територію, прочистити зливоприймачі, прибрати бурульки, що впали на прибудинковій території, прибрати сніг на вулицях, прочистити тротуари тощо. Як повідомляють в оперативному штабі, більшість заявок киян виконані ще 1 квітня, а деякі роботи завершать сьогодні, 2 квітня.

Як повідомляють в оперативному штабі з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, протягом зазначеного періоду до прибирання снігу у Києві залучено 6292 особи – співробітники УЖГ, УЗН та ШЕД. Всього задіяно 657 одиниць техніки: 255 одиниць КК «Київавтодор», УЖГ, УЗН, ШЕД – 402 одиниці. Вивезено 7,3 тисячі тон снігу.

Розділи: Суспільство

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути