chrome firefox opera safari iexplorer

Фотовиставка «Життя в русі»

Дата події:17-26 липня 2013 р.
Місце події:Центр Української Культури та Мистецтва: м. Київ, Україна вул. Хорива, 19-В м. Контрактова площа (вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів) www.dolesko.com
Більше про подію:

Це майже не виставка. Це проект, в якому із 17 по 26 липня я хочу поділитися з Вами добіркою із 25 фотографій, які були зроблені у різний час за різних обставин. Не спеціально, майже випадково...

Отже.

Всі знімки несуть на собі відбиток життя, ім’я якому – рух. Тому кожна фотографія і не має власної назви. Тим більше – немає опису, що ж саме відбувається на тому чи іншому фото. Адже мені б хотілося, щоб кожен глядач сам розкрив для себе візуальний образ, вигадав історію, та назвав те, що бачить своїми (а не моїми) словами. Звичайно ж, якщо побачене сподобається.

А якщо не сподобається, це теж буде добре. Будь яка Ваша реакція на мої фотографії буде мені приємною нагородою, окрім байдужості.

Із щирою приязню до всіх.
Олексій Плиско.
 Фотограф.

Відкриття фотовиставки – 17 липня о 18:00. Вхід вільний.

26 жовтня

Інші дати
Народився Дмитро Бортнянський
(1751, м. Глухів, Сумська область – 1825) - український композитор і диригент. Спільно з Березовським М.С. створив новий тип хорового концерту. Церковно-вокальний стиль Д.Бортнянського є вершиною тогочасного мистецтва.
Як славен наш Господь в Сіоні, Не може висловить язик, Великий в небесах на троні, Всесильний пан земних владик. Один Господь, один Ти славний, В сонячнім світлі й блиску зір явний! (Дмитро Бортнянський)
Розгорнути