chrome firefox opera safari iexplorer

Україна завоювала 3 медалі в перший день першості світу з греко-римської боротьби

21 серпня 2013 о 13:29

У перший день юнацької першості світу з греко-римської боротьби в Зреньяніні (Сербія) «класики» розіграли медалі в п'яти вагових категоріях.

Українські спортсмени завоювали три нагороди, повідомляє Укрінформ.

Срібними призерами стали Артур Полетаєв (50 кг) і Павло Мольнар (58 кг), що поступився в фіналі Михайлу Рахманову з Азербайджану і німцю Етьєну Кінсінгеру відповідно. Максим Євтушенко (54 кг) в поєдинку за «бронзу» переміг Мохаммада Мовадлейаши з Ірану.

Валентин Лозинський (63 кг) посів 8-е місце, Василь Величко (100 кг) — 15-е.

У середу Україну на бійцівському килимі будуть представляти Емін Сафершаєв (42 кг), Олександр Грушин (46 кг), Владислав Кулпа (69 кг), Сейдамет Селієв (76 кг) і Владислав Прищепа (85 кг).

Джерело: Укрінформ
Розділи: Спорт в Україні

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути