chrome firefox opera safari iexplorer

Студенти будуть купляти залізничні квитки по-новому

01 листопада 2013 о 14:52

Починаючи з 1 липня 2014 студенти вузів та учні професійно-технічних навчальних закладів отримають право купувати квитки за половину їх вартості для проїзду не лише в загальних, плацкартних вагонах, а й у вагонах другого і третього класу всіх категорій поїздів приміського та міжміського сполучень, а також у всіх вагонах регіональних поїздів.

Пільговий проїзд студентам та учням оформляється у разі , коли статус студента (учня ) підтверджується даними, що містяться в Єдиній державній електронній базі з питань освіти , створеної відповідно до постанови КМУ від 13.07.2011 р. № 752.

Така норма наштовхує на висновок, що з 1 липня 2014 студентам і учням не доведеться пред'являти студентські (учнівські) квитки при купівлі квитків на поїзди .

Розділи: Суспільство

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути