chrome firefox opera safari iexplorer

Розпочалась доброчинна акція із передплати книг для дітей

04 листопада 2013 о 10:22

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» спільно з Державним підприємством «Преса» закликає всіх небайдужих людей долучитися до Третьої всеукраїнської акції з доброчинної передплати «Подаруй дитині радість читання!», яка триватиме з 1 листопада до 20 грудня 2012 року.

Мета акції – передплатити якомога більше друкованих вітчизняних видань дитячої та юнацької тематики для будь-якого соціального закладу України, де виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Оформити доброчинну передплату можна в кожному з майже 14 тисяч поштових відділень по всій Україні, де нададуть інформацію про дитячі заклади регіону та країни загалом, найповніший перелік видань дитячої тематики тощо. А також на сайтах УДППЗ «Укрпошта» та ДП «Преса» за допомогою сервісу «Передплата on-line».

«Взявши участь в акції, ви своїм добрим вчинком не лише привертаєте увагу широких громадських кіл до проблем дитячих соціальних закладів, а й даєте можливість їхнім вихованцям читати газети й журнали, а отже, розвиватися», – говорять організатори.

Джерело: Читомо

Джерело: Літакцент
Розділи: Новини культури

8 вересня

Інші дати
8 вересня відзначають:
  • День танкіста.
  • День працівників газової, нафтової та нафтопереробної промисловості України.
  • День пам’яті жертв фашизму.
  • Міжнародний день солідарності журналістів.
  • Міжнародний день грамотності.
Розгорнути
Олександр Івахненко
1931 – український художник, заслужений діяч мистецтв України. Автор перших поштових марок незалежної України.
Розгорнути
Народилася Наталія Ужвій
(1898 – 1986), українська акторка театру та кіно. Народна артистка СРСР, лауреат Державної премії ім.Т.Шевченка. В її репертуарі близько 213 ролей у театрі та 20 у кінофільмах («Назар Стодоля», «Кармелюк», «Тарас Шевченко», «Украдене щастя», «Українська рапсодія»).
Розгорнути