chrome firefox opera safari iexplorer

До Києва прибули 5 автобусів мітингувальників з Закарпаття

05 грудня 2013 о 11:43

Сьогодні до Києва прибули ще 5 автобусів із мітингувальниками з Закарпатської області. Це переважно молоді люди з прапорами України.

Їхня мета — відставка Уряду Азарова та відставка президента Януковича. На цей момент вони відправились на Майдан Незалежності, повідомляє газета День.

Як повідомляють ЗМІ сьогодні на Майдані знаходиться більше 2 тисяч мітингувальників. Кількість порівняно з днями раніше значно поменшала. Частина людей продовжує жити на Майдані, є декілька осіб, які живуть на Михайлівській площі без наметів. Їх обігріває бочка з дровами.

Навпроти урядового будинку стоять люди з прапорами Свобода та червоно-чорними стягами.

Нагадаємо, мітингувальники заявляли, що залишуться доти, доки не будуть виконані їхні вимоги.

Розділи: Суспільство

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути