chrome firefox opera safari iexplorer

Журналісти присвятили Януковичу пісню "Вітя, чао! " (відео)

12 грудня 2013 о 12:57

Українські журналісти присвятили Президенту Віктору Януковичу пісню з промовистою назвою «Вітя, чао!». Так медійники відреагували на останні політичні події в країні: зупинка євроінтеграції, розгін майданів та масове побиття журналістів.

Автором тексту є Ірина Земляна від Демократичного Альянсу, а виконала пісню Ольга Хуторянець з телеканалу СТБ. Слова покладені на музику пісні «Bella ciao» («Прощай, красуне»), яка в роки Другої світової війни стала піснею італійських партизанів.

Кореспондент 5-го каналу Азад Сафаров та оператор Іван Наконечний з групою товаришів створили відеокліп, що, за словами авторів, відображає сподівання і надії протестуючих на Євромайдані, а також співчуваючих, небайдужих до звершень Януковича.

Автори кліпу згадали багато яскравих епізодів з президентства.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Думка читачів

3 травня

Інші дати
Народився Микола Яковченко
(1900, м. Прилуки, Чернігівська область – 1974) - український актор театру та кіно. З 1928 року грав на сцені Київського театра імені Івана Франка. Головні ролі - Бублик, Довгоносик («Платон Кречет», «В степах України»), Пеньйонжка («Мартин Боруля»), Лящ («Останні»), Оверко («Фараони»), Распер («Ділок») та інші.
Розгорнути