chrome firefox opera safari iexplorer

72 заклади приєдналися до акції «Вихідні у Львові за півціни»

20 грудня 2013 о 14:48

У суботу-неділю, 21-22 грудня, у Львові вп’яте відбудеться акція “Вихідні у Львові за півціни». Один раз на рік (після свята Миколая) ресторани, готелі, магазини, салони краси, розважальні заклади міста надають відвідувачам 50-відсоткову знижку на послуги, пише Високий замок. 

Організатор акції — управління туризму Львівської міської ради. Скористатися “халявою” можуть не лише туристи, а й містяни.

Цього року дисконт оголосили 72 заклади (торік було 55, позаторік — 60). Щороку послугами закладів користуються близько 20 тисяч осіб.

Перелік учасників, деталі їхньої участі в акції шукайте на сайтах www.lviv.travel, www.city-adm.lviv.ua, www.touristinfo.lviv.ua.

Журналіст “Високого замку” переглянула деякі акційні пропозиції закладів. Один з готелів у центрі пропонує 50% знижку на номери «Стандарт» — 550 гривень з особи за ніч (за умови двомісного проживання), знижки на окремі страви в меню ресторану. Деякі готелі пропонують “халявні” ціни на релакс у сауні: дві години за 150 гривень. Одна з популярних кав’ярень міста готова знизити ціну лише на солодощі, оприлюднила перелік: шарлотка з яблуком, вишнею, медівник, маковий кекс, шоколадно-горіхове тістечко. А ось на каву не будуть знижувати ціну аж наполовину, а лише на 30%.

У салонах краси — дисконтні пропозиції на манікюр, педикюр та стрижки. Щоправда, в цих салонах за процедури догляду за обличчям (пілінги, чистки, маски) доведеться платити повну вартість.

“До нас телефонують чимало жителів Східної та Центральної України, які кажуть, що приїдуть до Львова на акцію. Вони уточнюють у нас певні організаційні нюанси, — зазначила Ольга Качмар. — Незважаючи на Євромайдан, цьогорічна акція має бути вдалою”.

29 квітня

Інші дати
Народився Леонід Верещагін
(1909, м.Херсон, - 1977) - український і російський фізик, доктор фізико-математичних наук без захисту дисертації, академік. Автор розробки апаратури високого тиску для проведення наукових досліджень і технологічних праць. Під його керівництвом в СРСР вперше отримано синтетичні алмази.
"Академік... Верещагін входив до когорти вражаючих творців...дива в науці й техніці третьої чверті ХХ ст., до якої належали видатні особи - С. П. Корольов, М. В. Келдиш, П. Л. Капиця, А. М. Прохоров... і багато інших, які визначали рівень не тільки вітчизняної, а й світової науки." (Віра Євдокимова)
Розгорнути
Народився Григорій Денисенко
(1919, с. Ходорів Київської обл. - 1999) - учений, професор, доктор технічних наук, член-кореспондент АН УРСР. За його ініціативи вперше в СРСР було побудовано випробувальний полігон "Десна" з комплексного використання відновлювальних джерел енергії.
Розгорнути
1648 – почалася битва під Жовтими Водами
Битва під Жовтими водами (29 квітня— 16 травня 1648) — битва між військами Речі Посполитої і українськими козацько-селянськими військами Богдана Хмельницького та його татарськими союзниками. Перша переможна битва в ході Національно-визвольної війни 1648 – 1654 років, що мала величезне політичне і воєнне значення для Богдана Хмельницького та самого ходу війни.
«Бог не без милості, козак не без щастя» (Українське прислів'я)
Розгорнути