chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні близько 10% роботодавців планують підвищення зарплати у 2014 році

15 січня 2014 о 14:47

Заробітки виростуть у фармацевтичних та IT-компаніях.  ТСН.ua Кожен третій українець бажає змінити свою роботу Близько десяти відсотків роботодавців в Україні мають намір підвищити заробітну плату у 2014 році.

Очікувати підвищення слід тим, хто працює у фармацевтичних чи IT-компаніях. Та попри підвищення зарплати чи її стабільності, кожен третій українець бажає змінити роботу. Хоча наважуються зробити це – одиниці, йдеться в сюжеті «Сніданку з 1+1».

Згідно з дослідженням міжнародного кадрового портала HeadHunter, нерішучість – основний фактор, який тримає найманих працівників на старому місці.

«Після Нового року дуже багато людей шукають роботу. Роботодавці починають шукати людей уже з 1 січня. Зима – це один з найвищих сезонів на ринку праці», — заявила фахівець кадрового порталу Уляна Ходорівська. За її словами, в 2013 році в середньому підвищення зарплат не досягло 10%, а в 2014-му варто розраховувати на підвищення лише тим, хто показав дуже хороші показники.

«Ринок складний, але, на щастя, зниження зарплат також не заплановане», — сказала експерт. Вона також додала, що людина може бути щасливою і з низькою зарплатою, якщо любить свою роботу. Це більшою мірою жінки. Раніше повідомлялося, що випускникам і українцям без досвіду стане простіше знайти роботу.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути