chrome firefox opera safari iexplorer

Штаб національного спротиву оголошує завтра мобілізацію на Майдані

27 січня 2014 о 19:55

Штаб національного спротиву просить киян вийти на Майдан 28 січня на 12.00.

Про це у понеділок на прес-конференції оголосив координатор Штабу національного спротиву Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба «Батьківщини».

«Прийдіть завтра, о 12.00, і підтримайте депутатів, які готові взяти на себе відповідальність і скасувати диктаторські закони», — сказав він.

«Підтримайте тих, хто готовий проголосувати за свободу політв'язнів та закриття проти них всіх справ, за відставку уряду та відновлення Конституції 2004 року, а разом з нею конституційного ладу України» , — закликав Турчинов.

За його словами, у вівторок буде можливість мирним шляхом розв'язати «ту страшну ситуацію, яка склалась сьогодні».

«Завтра є можливість припинити протистояння та відновити права наших громадян, відновити процес євроінтеграції, відновити процес нормального функціонування нашої країни, за що реально борються сьогодні всі активісти і патріоти Майдану», — резюмував Турчинов.

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути