chrome firefox opera safari iexplorer

Ахеджакова заявила, якщо навіть в неї кидатимуть каміння – вона не зрадить Україну

12 березня 2014 о 14:33

Акторка Лія Ахеджакова підтримувала і продовжує підтримувати прагнення українців стати єдиною незалежною державою. 

В інтерв'ю «Радіо Свобода» артистка рішуче заявила, що її можуть принижувати, кидати в неї каміння, однак Україну вона не зрадить 

«Нехай ображають, нехай кидають в мене каміння, але я особисто Україну не зраджу! Ні під яким видом, навіть якщо мене будуть так жорстоко ображати і принижувати», — підкреслила вона. 

Також Ахеджакова поділилася, що боїться обговорювати ситуацію в країні з друзями, адже не хоче з ними сваритися.

«Люди дуже люто сприймають і ту , й іншу сторону. Нас Севастополь розколов. Ми, актори, — для нас це як би один простір — Україна і Росія, Крим. І я там провела стільки вистав, і у Львові була , і відпочивала в Трускавці, і в Севастополі була. Україна — це така ж моя Батьківщина, як Росія! і для більшості акторів однаково і та дорога земля, і ця» , — сказала Ахеджакова. 

Нагадаємо, нещодавно Ахеджакова поділилася, що її хвилює, що люди голосували за злодіїв та їхні «золоті унітази». 

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути