chrome firefox opera safari iexplorer

Біля ЦУМу встановили «пам'ятну дошку» діячам культури, які підтримали Путіна

14 березня 2014 о 09:30

Активісти встановили у центрі Києва символічну «пам'ятну дошку з іменами діячів культури Росії підтримали вторгнення в Крим.

Акцію організатори назвали «Прощання з совком».

Спочатку дошку збиралися встановити у Нацтеатра російської драми імені Лесі Українки, однак потім прикріпили біля ЦУМу, який, як відомо, перебуває на реконструкції.

Напис на табличці свідчить: «Діячі культури Росії, які поставили підписи під листом На підтримку окупації України». Далі в алфавітному порядку слідують прізвища Олексія Баталова, Юрія Башмета, Сергія Безрукова, Михайла Боярського та інших підписантів відомого листа.

Нагадаємо, 11 березня низку діячів культури підписали листа, в якому підтримали політику Володимира Путіна щодо Криму.

Джерело: Kiev.News
Розділи: Новини культури

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути