chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні «Українські отамани» битимуться з росіянами в Москві

31 березня 2014 о 14:31

Сьогодні,31 березня, відбудеться бій ¼ фіналу Всесвітньої серії боксу між «Українськими Отаманами» та командою Росії. Перший поєдинок відбудеться в Москві. Початок битви о 19:30. Пряму трансляцію покаже 2+2.

Розклад боїв:

  • Вагова категорія до 49 кг: Хасанбой Дусматов — Давид Айрапетян
  • Вагова категорія до 56 кг: Микола Буценко — Володимир Нікітін
  • Вагова категорія до 64 кг: Денис Беринчик — Раджаб Бутаев
  • Вагова категорія до 75 кг: Дмитро Митрофанов — Артем Чеботарьов
  • Вагова категорія до 91 кг: Сергій Корнєєв — Євген Тищенко

Матч-відповідь відбудеться 4-го квітня в Донецьку.

Один з лідерів «Українських отаманів» Денис Берінчик так прокоментував сьогоднішній поєдинок:

«Спорт окремо від політики – це утопія, якої важко досягти. Насправді, спорт перетинається з політикою дуже часто і не тільки зараз, але і на попередніх чемпіонатах, на Олімпіадах. Це протиборство інтересів держав і, звичайно, кожен хоче, щоб саме його прапор було піднято після змагань. Існує багато підводних каменів, але наша справа тренуватися, виходити на ринг і перемагати»,-сказав він.

Також Берінчик додав: «Росія – серйозний суперник. Про спортсменів своєї ваги можу сказати, що мені буде цікаво зустрітися з ними, і це буде важкий і захоплюючий поєдинок. Один з хлопців чемпіон Європи, з іншим вже доводилося зустрічатися в 2013 році і тоді я програв, але я готовий вийти на ринг і зробити все можливе, щоб показати гідний рівень на будь-якій території».

«Ми байдужі до політики, і я не знаю, чому росіяни не хотіли їхати в Київ через ці політичні перипетії. Для мене важливо показати на рингу красивий бокс», – цитує спортсмена boxingnews.com.ua.

Нагадаємо, росіяни відмовились боксувати з українцями в Києві, мотивуючи це тим, що в Україні, начебто, панують антиросійські настрої.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути