chrome firefox opera safari iexplorer

Google і Apple вирішили укласти мир

20 травня 2014 о 10:18

Корпорації Google і Apple дійшли згоди відкликати позови про патентні порушення, які раніше компанії подали одна проти одної.

Як передає ВВС, представники Apple і Motorola Mobility, що входить до групи Google, у спільній заяві заявили, що планують разом працювати над реформою патентної системи. Однак ця угода не дозволить їм використовувати патенти один одного.

Apple і компанії, що виробляють телефони на базі операційної системи Android виробництва Google , вже подали десятки позовів про порушення патентів один проти одного по всьому світу.

Раніше цього місяця каліфорнійський суд зобов'язав Samsung виплатити Apple $119 600 000 за порушення двох патентів на технології , яка використовувалась у виробництві смартфонів.

Наприкінці квітня повідомлялося, що Google і Samsung уклали секретну угоду для спільного захисту від патентних претензій Apple.

Розділи: Суспільство

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути