chrome firefox opera safari iexplorer

Подія "Почитай мені, татку! "

Дата події:15 червня 2014 о 11:00
Місце події:Музей-квартира Павла Тичини
Більше про подію:

15 червня — у третю неділю травня — весь світ відзначає День батька.

Цей день був запроваджений, щоб нагадати суспільству про роль батька у вихованні дітей. У багатьох країнах цей обов’язок покладений на материнські плечі, звівши роль батька лише до матеріального забезпечення.

Настав час подолати цей стереотип у нашій країні.

Не зважаючи на збройні протистояння в Україні, виховання дітей ніхто не відміняв. В умовах війни роль батька у вихованні хлопчиків і дівчаток постає особливо гостро. До того ж, кожна хвилина проведена дитиною з татом має особливу цінність.
Одним із форматів проведення спільного часу дитини і батька є читання татом вголос книг для дітей. Ця традиція в нашій країні на сьогодні є занедбаною і забутою. Настав час повернути дітям радість спільного читання книжки з батьками.

Музей-квартира Павла Тичини 13 червня 2014 року з нагоди Дня батька проводить подію-акцію «Почитай мені, татку!» З 11.00 до 14.00 дітям будуть читати книги відомі чоловіки, які й покажуть приклад усім іншим татам.

15 червня, у Всесвітній День батька, музей проведе вуличну акцію «Почитай мені, татку!»

19 травня

Інші дати
Народився Анатолій Добровольський
(1910, с. Буки, Житомирська область – 1988), український архітектор. Один за авторів проекту планування й забудови Хрещатика і прилеглих кварталів, Московського мосту в Києві. Головний архітектор м. Києва (1950-1955).
Розгорнути
Народився Микола Євшан
(1889, с. Войнилів Івано-Франківська область – 1919) - український літературний критик, літературознавець і перекладач.
«Всякий ідеал, щоби він був корисний, щоби був дійсною силою, мусить виходити тільки з життя, мусить звертатись до життя, кінцеву ціль покласти в житті» (Микола Євшан).
Розгорнути