chrome firefox opera safari iexplorer

Станція метро “Майдан Незалежності” закрита на вихід

07 серпня 2014 о 11:45

Як передає кореспондент УНІАН, під час руху потягу на «Куренівсько-Червоноармійській» гілці в гучномовець пасажирам повідомляють, що станція метро “Майдан Незалежності” закрита на вихід.

Як пояснюють працівники метрополітену, станція метро закрита з технічних причин. Іншої інформації вони не надають.

Сьогодні зранку комунальники почали розбирати барикади біля Будинку профспілок на Майдані Незалежності. При цьому столичні комунальники попросили мешканців Майдану самим розібрати намети, встановлені на проїжджій частині в центрі Києва.

Однак представники так званої самооборони Майдану заявляють, що цього робити не будуть і що комунальники мають разом із правоохоронцями «забиратися геть». Згодом вони підпалили шини.

Комунальники гасять полум'я з вогнегасників, але активісти продовжують зносити нові шини. Центр Києва оповито чорним димом.

 

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

3 травня

Інші дати
Народився Микола Яковченко
(1900, м. Прилуки, Чернігівська область – 1974) - український актор театру та кіно. З 1928 року грав на сцені Київського театра імені Івана Франка. Головні ролі - Бублик, Довгоносик («Платон Кречет», «В степах України»), Пеньйонжка («Мартин Боруля»), Лящ («Останні»), Оверко («Фараони»), Распер («Ділок») та інші.
Розгорнути