chrome firefox opera safari iexplorer

Google випустила додаток для занять спортом

30 жовтня 2014 о 16:24
Днями компанія Google випустила анонсований ще влітку додаток Google Fit, яке допоможе користувачеві моніторити свій стан, в тому числі — під час занять спортом.

Додаток є безкоштовним і підходить для пристроїв на Android 4.0 Ice Cream Sandwich і пізніших версіях (є й веб-версія), повідомляє AIN.ua.

Google Fit використовує сенсори в Android-смартфоні, планшеті або розумному годиннику для того, щоб автоматично відстежувати, коли користувач переходить на ходьбу, біг або їде на велосипеді. «Це хороший інструмент, щоб стежити за тим, наскільки ви активні і перевіряти свій прогрес в досягненні спортивних цілей», — так додаток описують в компанії.

Користувач також може підключати до Google Fit сторонні фітнес-девайси і спортивні додатки на зразок Runkeeper. Правда, судячи з обговорення новини в блозі компанії, поки додаток може інтегруватися далеко не з усіма анонсованими платформами (користувачі, наприклад, дуже просять інтеграцію з Pebble).

У додатку можна ставити собі цілі і стежити за їх виконанням, перевіряти зведені дані по своїй фізичній активності за якесь певний час.

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути