chrome firefox opera safari iexplorer

Уболівальникам Євро Київ підготував 13 екскурсій

25 березня 2011 о 13:46

Гостям футбольного чемпіонату Євро-2012 столиця запропонує оцінити красу міста у 13 різних туристичних екскурсіях. Як повідомили у Київській міській державній адміністрації, маршрути погоджені з Державною службою туризму і курортів.

Зокрема, гостям столиці запропонують оглядову екскурсію містом, екскурсії з відвідуванням Києво-Печерської Лаври, Софійського Собору, Михайлівського золотоверхого Собору. Можна буде також відвідати Музей народної архітектури та побуту Національної академії наук, музеї Києва «Русь мистецька» та прогулятися Андріївським узвозом – відвідати Андріївську церкву, музей Однієї вулиці та виставку народної творчості під відкритим небом.

Крім того, гостям підготували подорожі до Національного дендрологічного парку «Софіївка», до легендарного історичного міста Чернігова, до Переяслав-Хмельницького, у Трипілля та Канів, а також теплохідну прогулянку Дніпром. А для бажаючих гострих відчуттів — одноденну поїздку до Чорнобиля — відвідування місця найстрашнішої в історії екологічної катастрофи.

Також вболівальникам футбольного чемпіонату запропонують 134 діючих тематичних екскурсійних міських та заміських маршрути: 74 пішохідних (із відвідуванням 55 музеїв), 54 автобусних (міських і заміських) та 6 теплохідних.