chrome firefox opera safari iexplorer

Українку запросили виступити на «Шоу Опри Уінфрі»

03 квітня 2011 о 00:25

Таку пропозицію переможниця телепроекту СТБ «Україна має талант» Ксенія Симонова отримала в Сіднеї, звідки повернулася кілька тижнів тому.

Нагадаємо, 26-річна Ксенія Сімонова із Євпаторії займається пісочною анімацією. Її картини з вулканічного піску завоювали серця і симпатії мільйонів людей не лише в Україні, а і за її межами.

До Австралії Ксенія Симонова їздила на гала-концерт симфонічного оркестру «Youtube 2011», де виступила із запаморочливим успіхом. Прийняти участь у цьому грандіозному шоу кримчанку особисто покликав арт-директор «Youtube» пан Кріс де Чезаре.

У Чикаго на знамените шоу Опрі Уінфрі Ксенія має поїхати вже у травні. Там вона зніметься у одній із завершальних телепередач знаменитого шоу. Адже, як відомо, воно закриється всередині цього року.

За матеріалами «Событий»

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути