У розпал осені, коли земля щедро дарує врожай винограду та садовини, Національний музей народної архітектури та побуту України запрошує киян та гостей столиці відвідати музей, де вони покуштують вишукану національну кухню та познайомляться з традиційними напоями.
Українська кухня має безліч смаків та рецептів, які збиралися протягом тисячоліть. Кухня кожний регіон має свій особливий рецепт, свою родзинку. Знаменита українська кухня стала вагомою частинкою культурної спадщини світу.
Всі українські свята супроводжувалися веселими піснями та запальними танцями. І цього разу до музею завітають фольклорні колективи з Києва, Броварів, з Миколаївської, з Черкаської та Чернігівської областей.
На Співочому полі музею відбудеться театралізоване дійство, де будуть представлені тематичні інсталяції мистецьких студій, конкурси, презентації виробників напоїв та лікарів-травників, майстер-класи.
А в кінці на всіх чекає етнодискотека.
Свято триватиме з 12:00 до 19:00.