chrome firefox opera safari iexplorer

Школярам зроблять 2 тижні канікул

21 грудня 2010 о 21:12

Зимові шкільні канікули розпочнуться 27 грудня 2010 року і триватимуть до 9 січня 2011 року включно. Про це повідомили у прес-службі КМДА.

За інформацією головного управління освіти і науки, під час канікул та новорічних свят на дітей чекатиме цікава програма, а всі загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади будуть відкриті для школярів.

У режимі канікулярного часу працюватимуть гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об'єднання, бібліотеки, спортивні зали навчальних закладів міста.

На зимових канікулах у кожному навчальному закладі відбудуться новорічно-різдвяні свята з народними обрядами, фольклорними дійствами, вертепами, карнавалами, іншими розвагами, культурно-мистецькими та спортивно-масовими заходами, наголосили в прес-службі КМДА.

Крім того, повідомили в управлінні освіти, під час канікул школярі відвідають театри, музеї, інші заклади культури і мистецтв, візьмуть участь у міських та всеукраїнських культурно-мистецьких, туристсько-краєзнавчих, фізкультурно-спортивних, екологічних та природоохоронних заходах.

Планується проведення екскурсій та туристичних поїздок Україною.

Діти пільгових категорій отримають новорічні подарунки та запрошення на святкові вистави. На це з бюджету міста виділено 1,5 мільйона гривень.

29 грудня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться міський новорічний бал старшокласників.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути