chrome firefox opera safari iexplorer

Школярам зроблять 2 тижні канікул

21 грудня 2010 о 21:12

Зимові шкільні канікули розпочнуться 27 грудня 2010 року і триватимуть до 9 січня 2011 року включно. Про це повідомили у прес-службі КМДА.

За інформацією головного управління освіти і науки, під час канікул та новорічних свят на дітей чекатиме цікава програма, а всі загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади будуть відкриті для школярів.

У режимі канікулярного часу працюватимуть гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об'єднання, бібліотеки, спортивні зали навчальних закладів міста.

На зимових канікулах у кожному навчальному закладі відбудуться новорічно-різдвяні свята з народними обрядами, фольклорними дійствами, вертепами, карнавалами, іншими розвагами, культурно-мистецькими та спортивно-масовими заходами, наголосили в прес-службі КМДА.

Крім того, повідомили в управлінні освіти, під час канікул школярі відвідають театри, музеї, інші заклади культури і мистецтв, візьмуть участь у міських та всеукраїнських культурно-мистецьких, туристсько-краєзнавчих, фізкультурно-спортивних, екологічних та природоохоронних заходах.

Планується проведення екскурсій та туристичних поїздок Україною.

Діти пільгових категорій отримають новорічні подарунки та запрошення на святкові вистави. На це з бюджету міста виділено 1,5 мільйона гривень.

29 грудня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться міський новорічний бал старшокласників.