chrome firefox opera safari iexplorer

Брати Клички націлилися на пояс WBA

15 лютого 2011 о 13:38

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF/IBO і WBO Володимир Кличко заявив, що вони з братом не збираються завершувати кар'єру, доки не виграють чемпіонський пояс WBA, який зараз належить Девіду Хею.

«Ми з братом завжди говорили, що прагнемо завоювати всі чотири головних пояси у надважкій вазі, тим самим ставши творцями історії, — пояснив Володимир. — Три пояси ми вже маємо і ще один залишився у Девіда Хея. Таким чином, або він буде битися з одним з нас, або піде з боксу, і ми будемо битися з кимось іншим. Але ні Віталій, ні я не будемо навіть думати про відхід, поки у нас не буде всіх чотирьох поясів».

Володимир зазначив, що сумнівається в тому, що Хей закінчить спортивну кар’єру в жовтні, а також у тому, що до цього часу його бій з Хеєм відбудеться.

«Я зустрінуся з Чісорою і потім, можливо, з Адамеком. Так що малоймовірно, що наш з Хеєм бій може відбутися раніше кінця цього року. І я підозрюю, що, незважаючи на всі слова Хея про відхід з боксу, він зможе дозволити собі залишити спорт перш, ніж зустрінеться зі мною», — вважає Кличко.

«Чому я кажу це? Хей дійсно вважає, що його слідом в історії стане бій проти Одлі Харрісона? Це були найбільш захоплюючі три раунди в історії боксу, чи не так? Якщо Хей хоче піти у відставку саме так, то він зрадить своїх шанувальників і його спадщину буде втрачено, якщо він не зустрінеться зі мною», — додав Кличко.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути