chrome firefox opera safari iexplorer

У Тернополі розпочався релігійний фестиваль

04 серпня 2011 о 09:36

У Тернополі розпочався релігійний фестиваль «Я вірю в Ісуса».

Як повідомили кореспонденту УНІАН у спільноті євангелістів, яка організувала захід, спрямований він на привернення уваги до людей з особливими потребами, а також пропаганду здорового способу життя. В рамках фестивалю проходитимуть спортивні змагання, зокрема в парку ім.Шевченка відбувся забіг дітей з особливими потребами. Окрім цього, передбачені богослужіння та волонтерська робота в онко- та наркодиспансерах, також організатори фестивалю залучать усіх бажаючих до прибирання парків міста.

Триватиме фестиваль 5 днів, кожен фестивальний день завершуватиметься концертами гуртів, які виконують пісні на релігійну тематику.

Участь в акціях фестивалю можуть брати усі бажаючі незалежно від віросповідання.

До фестивалю залучені один з найкращих саксофоністів України Ігор РУДИЙ, фіналістка телепроекту «Шанс», голос проекту «Танцюю для тебе» Валентина ПАРАВАН, інші відомі особи.

За твердженням організаторів, такого масштабного релігійного фестивалю в Україні ще не проводили.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути