chrome firefox opera safari iexplorer

Розпочався Шостий Всеукраїнський молодіжний конкурс «Новітній інтелект України»

07 вересня 2011 о 17:06

Цей конкурс добре знають тисячі молодих дослідників з усієї України. Адже він дає їм змогу продемонструвати свій інтелект, знання, вміння прогнозувати й робити висновки. До того ж, усі роботи-переможці конкурсу передаються на ознайомлення до відповідних державних інституцій. І можливо, при підготовці чергового закону або постанови наші можновладці послуговуються прогресивними ідеями молоді.

Як і в попередні роки, конкурс складається з чотирьох номінацій. Це конкурс прикладних досліджень, бізнес-ідей, соціальних проектів, а також конкурс наукових робіт «Спудейські есеї».

Організатори звертають увагу постійних та нових учасників, що цього року конкурс прикладних досліджень об’єднаний однією тематикою – соціально-економічною.

Конкурсант має право подавати роботу у декількох номінаціях та не обмежуватися кількістю тем для дослідження. Також конкурсні роботи можуть подаватися у співавторстві.

Останній термін подання усіх конкурсних робіт – 31 грудня 2011 року.

Конкурсна робота та заповнена анкета учасника конкурсу надсилається ВИКЛЮЧНО в електронній версії на адресу: konkurs_NIU@ukr.net .

Отже, якщо ви – молодий дослідник, ініціативний та соціально активний, якщо вам небайдуже майбутнє України, і якщо ваш вік не перевищує 35 років – ви можете поділитися з усією країною своїми думками. А якщо ваші ідеї виявляться найкращими – отримати грошову нагороду.

Конкурсні вимоги — http://www.ukraine3000.org.ua/img/forall/NIU_VI.pdf

Анкета учасника — http://www.ukraine3000.org.ua/img/forall/Anketa_NIU2011-1.doc

Консультації за тел.: (044) 332-73-87, e-mail: konkurs_NIU@ukr.net.

За додатковою інформацією та новинами конкурсу слідкуйте на сайтах: www.novi.org.ua, www.ukraine3000.org.ua.

Новину додала Катерина Зоркіна

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути