chrome firefox opera safari iexplorer

У Криму розробляють «Подієвий календар 2012»

20 вересня 2011 о 08:42

Міністерство курортів і туризму АРК спільно з групою експертів презентувало новий проект — «Подієвий календар 2012», передає кореспондент УНН.

На думку експертів, що виступили співавторами проекту, системно сформований «Подієвий календар», що включає перелік всіх важливих подій на кримських курортах, може стати основою для розширення рамок курортного сезону в Криму.

Метою створення проекту є підвищення привабливості кожної декади кримського сезону за рахунок культурних, музичних і спортивних подій.

«Ми постараємося, щоб кожна декада курортного сезону відзначалася яскравими подіями, щоб кожна декада в Криму була цікавою», — повідоми під час презентації проекту перший заступник міністра курортів і туризму АРК Олександр Лієв.

Програма важливих подій — концертів, творчих вечорів, спортивних подій, буде розроблена експертами з врахуванням інтересів конкретній аудиторії, як правило, орієнтованою на ту або іншу базу розміщення.

Просуванням «Подієвого календаря 2012» в Україні і за її межами займатиметься Міністерство курортів і туризму АРК.

Крім того, відомство запрошує до участі у проекті всіх представників туристичної індустрії Криму – санаторії, будинки відпочинку, музеї, концертні майданчики, художні колективи.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути