chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові відбудеться фестиваль активного туризму

19 вересня 2011 о 16:20

У Львові з 24 до 26 вересня в межах святкування Всесвітнього дня туризму відбудеться IV Міський фестиваль активного туризму та дозвілля «Манівці», повідомляє zaxid.net .

Учасники та гості фестивалю зможуть ознайомитися з багатьма видами активного туризму, зокрема з пішим, водним, вело- та автотуризмом.

Усі заходи відбуватимуться у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини по вул. Вахнянина, 29 та у рекреаційній парковій зоні «Погулянка». Усі охочі можуть взяти участь у фестивалі безкоштовно.

Програма фестивалю

24-26 вересня з 12.00 — 18.00 – інтерактивні ігри та змагання, в яких можуть взяти участь усі охочі: перегони на катамаранах та каяках, скелелазіння, лазертаг, шнуркові траси, слизький футбол, радіокеровані моделі, картинг, слеклайн, паркур, велофрістайл і багато іншого.

О 18.00 – починається концерт молодіжних колективів

О 20.00 – кінозал просто неба

25 вересня — інтерактивні ігри серед студентів та молодіжних організацій Львова.

З 20.00 – дискотека просто неба, фаєр-шоу.

26 вересня — змагання серед школярів та учасників спортивних колективів, віком до 14 років. Склад команд –8 осіб.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути