chrome firefox opera safari iexplorer

Відомі та цікаві українці завітають до прямого ефіру програми «Легко бути жінкою»

17 жовтня 2011 о 15:29

Цього тижня творча група ранкової програми «Легко бути жінкою» готує глядачам Першого Національного багато приємних сюрпризів. І тут не йдеться про ті подарунки – техніку, квитки, книжки тощо – які можна виграти, зателефонувавши до прямого ефіру з 10 до 11 години ранку. Це все, звичайно добре, але мова йде про розмови з фахівцями та відомими людьми про те, що однаково цікаве як для жінок, так і для чоловіків.

Ефірний тиждень програми 17–21 жовтня багатий на серйозні та водночас захоплюючі теми. Наприклад, понеділок, 17 жовтня – Міжнародний день боротьби за ліквідацію злиднів, тож і тему для прямого ефіру обрано відповідну – «Як стати багатим і успішним українцем»?

Завтра, у вівторок, мова йтиме про виховання дітей, а середу буде приділено такій серйозній психологічній проблемі, як синдром сильної жінки. На продовження «жіночої» теми четвер присвячено здоров’ю найпрекрасніших істот планети Земля – як ви вже здогадалися, жінок.

Ну а п’ятниця, останній робочий день тижня, який має давати позитивний заряд на вихідні та наснажувати до активного й цікавого відпочинку, буде присвячена українському весіллю і всьому, що пов’язано з цією приємною подією.

Серед запрошених цього тижня гостей – співачка Антоніна Матвієнко, гурти «Гайдамаки» та «Крихітка», мандрівник, екстремал та знавець секретів здорового способу життя Голтіс, силач Василь Вірастюк та безліч інших цікавих особистостей.

Говорити з гостями будуть ваші прихильні ведучі-слухачі Христина Стебельська, Тетяна Гончарова та Геннадій Попенко.
Запрошуємо до перегляду та заохочуємо висловлювати свої зауваги та побажання! Зробимо наш український ефір цікавим!

Новину додала Олена Андріяш

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути