chrome firefox opera safari iexplorer

8 Березня українці святкуватимуть 4 дні

27 лютого 2012 о 12:00

Відповідно до розпорядження Кабміну № 1210-р «Про перенесення робочих днів у 2012 році», яке уряд ухвалив 28 листопада 2011 року, у 2012 році в українців буде чотири вихідних дні на святкування 8 березня.

У документі зазначається, що з метою створення сприятливих умов для святкування 8 березня — Міжнародного жіночого дня — рекомендується керівникам підприємств, установ та організацій (за винятком органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта», Державної казначейської служби та банківських установ) перенести для працівників, яким встановлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями робочий день з п'ятниці 9 березня — на суботу 3 березня.

Спеціальний режим роботи банків та їх установ у зазначені дні визначає Національний банк.

Джерело: УНН
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути