chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві працюватиме представництво однієї із найпопулярніших соцмереж

28 березня 2012 о 11:43

Найбільша соціальна мережа Рунету відкриває офіційне представництво в Україні, повідомили Кореспондент.biz в компанії.

За словами засновника соцмережі Павла Дурова, відкриття офісу в Києві дозволить краще розуміти потреби українських користувачів і рекламодавців керівництву компанії.

«Довіра українських користувачів зробила нас найпопулярнішою соціальною мережею в цій країні, і ми хочемо виправдовувати їх довіру і далі», — прокоментував він відкриття представництва.

Засновник сайту наголосив, що Україна і Росія для розробників завжди стояли на одному місці за важливістю. «З моменту створення ВКонтакте реєстрація в нашій соціальній мережі була відкрита для випускників київських вузів, а кілька років тому ВКонтакте став першим великим російським ресурсом, який відкрив версію українською мовою», — сказав він.

При цьому Дуров заявив, що пишається можливістю ресурсу приносити користь мешканцям України.

У зв'язку з відкриттям офісу 28 березня в Києві планується вечірка, на яку запрошені керівники найбільших компаній і рекламних агентств України, політики і представники шоу-бізнесу.

Нагадаємо, ВКонтакте визнана найбільшою соціальною мережею російськомовного інтернету. Ресурс є лідером в Європі за тривалістю перебування користувачів і займає четверте місце за кількістю переглянутих сторінок.

Як повідомлялося раніше, соцмережа пообіцяла розробникам месенджера ВКонтакте для iPhone 5 млн рублів.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути