chrome firefox opera safari iexplorer

Зі Львова відкриють авіарейси до Риму, Тель-Авіву та Геракліону

26 червня 2012 о 16:09

Зі Львова відкриють нові рейси до Риму, Тель-Авіву та Геракліону. Про це УНН повідомили у медіа-центрі «Львів 2012».

Як розповів генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Роман Гонтарев, за період ЄВРО у львівському аеропорту відкрито декілька нових напрямків: Львів-Сургут, Львів-Солоніки, Львів-Тіват, Львів-Сімферополь, Львів-Баку.

З 30 червня буде відкрито новий рейс до Риму, з липня працюватиме новий рейс до Тель-Авіву, а також авіарейс Львів-Геракліон.

У Львові працюють 2 law-cost перевізники: український «Vizair» та польська кампанія «Eurolot». Зараз ведуться переговори із ще одним дешевим перевізником «Ryanair».

«Деякі law-cost перевізники вимагають зменшення ставок та зборів з боку держави, тому разом з урядом ми зараз опрацьовуємо такі питання, щоб мати можливість працювати з такими перевізниками. Зараз ми працюємо над моделями звільнення нових перевізників від зборів на певний період», — розповів Роман Гонтарев.

Також керівництво аеропорту проводить переговори з різними авіакомпаніями про збільшення міжнародних напрямків польотів.

Нагадаємо, сьогодні з аеропорту здійснюють рейси 13 іноземних та 4 вітчизняних авіаперевізники. Кількість міжнародних напрямків – 18: Москва, Варшава, Неаполь, Відень, Мюнхен, Прага, Стамбул, Тімішоара, Дортмунд, Венеція, Вроцлав, Краків, Салоніки, Хургада, Анталія, Сургут, Тіват, Баку.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути