chrome firefox opera safari iexplorer

Українці надають перевагу інтернету перед їжею

18 липня 2012 о 14:05

10% населення України, що користуються інтернетом, не мають навіть достатньої суми грошей для придбання продуктів. Про це свідчать дані результатів дослідження, проведеного по всій Україні компанією InMind.

Згідно з даними опитування, у 38% українських користувачів інтернету достатньо грошей для купівлі продуктів, 43% мають гроші на купівлю продуктів та одягу. Лише 9% українських інтернет-користувачів можуть дозволити собі придбати товари довготривалого користування, і менше 1% можуть дозволити собі купити дорогі речі.

Зазначимо також, в Україні, за даними дослідження, 17,6 млн у віці старше 15 років є регулярними користувачами інтренету. З них, 12,2 млн українців є активними користувачами. Дослідження проводилося по всій Україні протягом червня 2012 року серед аудиторії старше 15 років.

Джерело: ТСН
Розділи: Здоровий спосіб життя

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути