chrome firefox opera safari iexplorer

На Святвечір по всій Україні — сніг

06 січня 2013 о 10:08

Завтра в Україні очікується сніг, на півночі Лівобережжя та в Карпатах помірний сніг, мокрий сніг, у південній частині — з дощем.

У східній та південній частинах місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, вночі та вранці подекуди туман. На дорогах країни ожеледиця, повідомили УНІАН в Укргідрометцентрі.

Вітер північно-західний, у східних областях, а вночі і на півдні України південно-західний, 7-12 м/с, у Карпатському регіоні, вдень і в південній частині окремі пориви 15-18 м/с. Температура вночі та вдень 0-5° морозу (у Карпатах вночі 5-10°морозу), на Південному узбережжі Криму 5-7° тепла. У Київській області у неділю очікується невеликий сніг. На дорогах ожеледиця.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 0-5° морозу. У столиці часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 1-3° морозу.

Розділи: Довкілля

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути