chrome firefox opera safari iexplorer

У понеділок снігопади триватимуть на всій території України, крім Криму

24 березня 2013 о 14:43

У понеділок по всій території України очікується зниження температури повітря. Місцями можливий невеликий сніг. Максимальна температура буде вдень до +5 тепла в Криму, а вночі в Західній Україні до -11 морозу. Вітер західний та північно-західний 7-12 мс, повідомляє погодний портал Мeteoprog.ua спеціально для ТСН. 

У північних областях 

Сніг. Температура вдень і вночі -7 ... -4 морозу. У Сумській області вночі близько до -9 градусів нижче нуля. Вітер північно-західний 7-12 мс.

У південних областях 

Ясна погода без опадів. Температура вдень до +1 ... +3 тепла, вночі -4 ... -2 нижче нуля. У Запорізькій області вночі -6 ... -4 морозу. У Криму вдень і вночі 0 ... +5 тепла. Вітер північно-західний 7-12 мс.

У західних областях

Похмуро, без опадів. Удень -3 ... 0 градусів, вночі -12 ... -10 нижче нуля. На Закарпатті та в Чернівецькій області без опадів, удень +1 ... +5 градусів, вночі -9 ... -5 нижче нуля. Вітер північно-західний 7-12 мс.

У східних областях 

Невеликий сніг у Харківській області. Температура вдень близько -3 ... 0 градусів, вночі -8 ... -5 морозу. Вітер західний 7-12 мс.

У центральних областях

Невеликий сніг. У Вінницькій, Кіровоградській та Дніпропетровській областях без опадів. Температура вдень -3 ... 0 градусів, вночі від -10 ... -7 градусів нижче нуля. Вітер північно-західний 7-12 мс.

У Києві та області

Невеликий сніг. Температура повітря вдень впаде до -5 ... -3 морозу, вночі -8 ... -6 нижче нуля. Вітер північно-західний 7-12 мс.

Розділи: Довкілля

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути