chrome firefox opera safari iexplorer

Мінкульт оголосив конкурс на найкращий логотип відзначення 200-річчя Шевченка

18 квітня 2013 о 11:10

Міністерство культури України оголосило проведення Всеукраїнського відкритого конкурсу на найкращий ескіз логотипу з відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка. До участі у конкурсі запрошуються всі охочі, повідомляє прес-служба відомства.

Для учасників Конкурсу встановлюються 3 премії:

1-а премія — 30,0 тис. грн.;

2-а премія — 20,0 тис. грн.;

3-я премія — 15,0 тис. грн.

Виставка конкурсних робіт відбуватиметься з 22 по 31 травня 2013 року у виставковій залі Національного музею Тараса Шевченка (м. Київ, бульвар Шевченка, 12).

Підбиття підсумків конкурсу — з 22 по 31 травня 2013 року.

Проектні пропозиції, подані після закінчення встановленого терміну, також такі, що не відповідають умовам конкурсу, розглядатися не будуть.

До участі у Конкурсі допускаються роботи, що надійшли на поштову адресу Мінкультури України (01601, м. Київ, вул. Франка, 19) в період з 29 березня по 14 травня 2013 року включно.

Ознайомитися із правилами конкурсу можна на веб-порталі Міністерства культури.

Джерело: День
Розділи: Новини культури

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути