chrome firefox opera safari iexplorer

У столиці пройде день Відкритої Астрономії

16 квітня 2013 о 14:28

Після того, як на перший ДОА прийшло понад 2000 чоловік, було вирішено продовжити астрономічну традицію і знову запросити вас поспостерігати зірки в справжні телескопи, задати питання експертам, послухати цікаві лекції. Крім того, в програмі заплановані спостереження в мікроскопи, а також гарячий чай, сушки і цукерки, щоб, спостерігаючи київське небо, ви в жодному разі не змерзли і не зголодніли.

Захід відбудеться 20 квітня о 20.00, в суботу. Вхід вільний. Адреса: вул. Нижній Вал, буд. 3-7 (8 хвилин від станції метро «Контрактова площа»)

ВАЖЛИВО: будь ласка, зареєструйтесь на захід. Необхідно розрахувати кількість телескопів і експертів, а також чаю з бубликами.

Реєстрація за посиланням

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути