chrome firefox opera safari iexplorer

Університет Шевченка запустив безкоштовні курси онлайн

02 липня 2013 о 18:21

Проект «Університет онлайн» є першими в Україні масовими безкоштовними онлайн-курсами, пише Українська правда. Життя.

Кожен курс проекту «Університет онлайн» буде складатися з відеолекцій провідних викладачів КНУ ім. Тараса Шевченка, інтерактивних тестів, що дозволять закріпити отримані знання, а також форуму, на якому студенти зможуть задати питання викладачу та спілкуватися один з одним.

Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер та наявність доступу до мережі Інтернет.

Першим масовим онлайн курсом проекту став «Бренд-менеджмент» доцента економічного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка Андрія Длігача.

Цей курс ставить за мету розповісти всім бажаючим про те, як створювати і посилювати вже існуючі бренди.

Участь у курсах можуть взяти студенти як профільних, так і непрофільних факультетів, абітурієнти, всі бажаючі створити свій бізнес та бренд, підприємці, лідери та відповідальні за імідж неприбуткових організацій, працюючі професіонали та всі, хто зацікавлений питаннями створення та управління брендами.

Реєстрація на масовий онлайн курс «Бренд-менеджмент» відкрита на сайті http://online.knu.ua з 1 липня. Дата початку курсу – 16 вересня 2013 року.

Як відомо, безкоштовні онлайн-курси є популярними за кордоном. У травні 2012 року Гарвардський Університет і Массачусетський технологічний інститут (МТІ) запустили спільний проект дистанційного онлайн-навчання EdX. Навчання – безкоштовне, а все, що потрібно потенційному студентові – комп’ютер з інтернетом.

На популярній платформі coursera можна безкоштовно проходити онлайн-навчання Принстонського університету, Університету Мічігану, Стенфорда, Каліфорнійського університету, Берклі, Університету Пенсільванії, Каліфорнійського технологічного інституту, Університету Джонса Хопкінса, Единбурзького університету та інших.

Розділи: Новини освіти

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути