chrome firefox opera safari iexplorer

Бійці львівського «Беркуту» написали рапорти на звільнення

24 січня 2014 о 12:09

Частина військовослужбовців батальйону спецпризначення «Беркут», що розташований на вул. Трускавецькій, написали рапорти на звільнення. Про це у п’ятницю, 24 січня, заявив журналістам один з бійців «Беркуту», повідомляє кореспондент ZAXID.NET.

За його словами, з території батальйону «Беркут» вийшли п’ятеро спецпризначенців. Більшість з них відмовились спілкуватись з пресою, проте один з них – чоловік віком близько 40 років, який представився Ярославом – підтвердив журналістам, що написав рапорт на звільнення. Він також зазначив, що серед бійців львівського «Беркуту» він не єдиний, хто подав рапорт: «Багато написало».

Чоловік відмовився назвати своє прізвище та військове звання, однак активісти, які постійно чергують біля частини кажуть, що його військове звання — капітан.

Журналісти ZAXID.NET наразі намагаються отримати підтвердження інформації про масові звільнення бійців «Беркуту».

Нагадаємо, територія батальйону спецпризначення «Беркут» у Львові з 19 січня заблокована активістами, які чергують цілодобово.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути