chrome firefox opera safari iexplorer

Ще низка депутатів оголосили про вихід із Партії регіонів

20 лютого 2014 о 15:03

Народні депутати від Закарпаття Іван Бушко, Сергій Мошак, Михайло Ланьо, Василь Ковач та Іштван Гайдош офіційно заявили про вихід з Партії регіонів. Про це йдеться у заяві прес-служби депутата Бушка.

«Ще на початку політичної кризи, коли сотні тисяч українців вийшли на вулиці мирно відстоювати свої громадянські права і свободи, ми наполягали на поверненні до європейського вектора розвитку і не допущенні кровопролиття. Але нас ніхто не почув. Події останніх трьох місяців показали, що в країні, на жаль, реалізовується безвихідний сценарій, що веде до громадянської війни і розпаду держави», − пишуть депутати.

«У зв’язку із ситуацією, що склалася, ми, народні депутати України від Закарпаття, заявляємо про свій вихід із Партії регіонів», − йдеться в заяві.

Депутати також закликали слідувати їхньому прикладу всіх однодумців – закарпатських депутатів усіх рівнів. Водночас, на офіційному сайті Партії регіонів, як і на сайті парламенту, заяви цих депутатів немає.

Крім того, як повідомила прес-служба «Батьківщина» з посиланням на співробітників апарату Верховної Ради, із лав парламентської фракції Партії регіонів вийшов ще один народний депутат − Олександр Пресман. На його офіційному сайті такої інформації нема.

Учора, 19 лютого, про вихід з фракції Партії регіонів заявили, зокрема, народні депутати Юрій Благодир, Владислав Атрошенко, Юрій Шаповалов.
Сьогодні голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко написав заяву про вихід з лав Партії регіонів. Також 10 депутатів Партії регіонів та двоє позафракційних депутатів оголосили про «підтримку українського народу».

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути