chrome firefox opera safari iexplorer

Українцям почали видавати нові водійські посвідчення

21 травня 2014 о 17:54

ДАІ починає видачу нових бланків свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів та посвідчення водія. 

Повідомляється, що коштувати нові бланки будуть значно дешевше. 

Центри надання послуг ДАІ почали отримувати програмно-апараті комплекси для друкування бланкової продукції. Першими нове обладнання отримали підрозділи столиці та Київської області, пише УНІАН. 

«Кияни оцінити переваги нової бланкової продукції зможуть вже сьогодні. Обласні підрозділи почнуть видачу нових посвідчень водія та свідоцтв про реєстрацію автотранспорту завтра», — уточнив начальник департаменту ДАІ Анатолій Сіренко. 

Раніше повідомлялося, що кияни масово кинулися оформляти закордонні паспорти, займаючи черги з четвертої ранку.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути