chrome firefox opera safari iexplorer

Президент розпустить Раду наступного тижня

21 серпня 2014 о 13:16

Президент України Петро Порошенко підпише указ про розпуск Верховної Ради і проведення дострокових виборів на наступному тижні.

Про це в ефірі Радіо Свобода повідомив радник глави української держави Олег Медведєв.

Він нагадав, що днями спливає 30-денний термін для формування нової коаліції, і президент України має законну підставу розпустити парламент.

«95 відсотків імовірності того, що наступного тижня буде указ Президента про розпуск Верховної Ради», — заявив Медведєв.

Радник Порошенко також повідомив, що у вересні буде оприлюднений пакет великих політичних, економічних і соціальних реформ. Крім того, буде ратифіковано угоду про асоціацію України з ЄС, підписану в червні цього року.

Наприкінці липня Президент України Петро Порошенко заявив, що зараз дострокові парламентські вибори стали реальністю.

«Дострокові парламентські вибори — це вже реальність. І це не тому, що цього хоче хтось із народних депутатів, політиків чи чиновників. Це тому, що 80% українців вимагають цього», — сказав президент, виступаючи в парл

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути